غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اخبار غیر رسمی از توافق لبنان و اسرائیل برای ترسیم مرز‌های آبی

روزنامه لبنانی الانباء به نقل از منابع دیپلماتیک اعلام کرد که مذاکرات فنی اسرائیل و لبنان برای ترسیم مرز‌های آبی به توافق انجامیده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لبنانی «الانباء» در گزارشی که کانال رسمی «کان» اسرائیل هم آن را اعلام کرده به نقل از منابع دیپلماتیک خبر داد که مذاکرات فنی رژیم صهیونیستی و لبنان برای ترسیم مرز‌های آبی به توافق انجامیده است.

این روزنامه لبنانی اعلام کرد: مسئله تعیین زمان جهت امضای این توافقنامه مطرح است.

بر اساس این توافق لبنان محدوده‌ای به مساحت ۸۶۰ کیلومتر را که شامل میدان «قانا» است، به دست خواهد گرفت و در مقابل رژیم صهیونیستی میدان «کاریش» را در اختیار می‌گیرد.

اخیرا «عاموس هوخشتاین» میانجی جدید آمریکایی در روند مذاکرات برای تعیین مرز دریایی لبنان و فلسطین اشغالی به دو طرف مهلت داد تا در مورد تعیین مرز‌های دریایی به سازش برسند.

وی تهدید کرد که در صورت عدم تحقق این موضوع تا زمان ارائه شده از مذاکرات خارج خواهد شد.

رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ به خاک لبنان با اهداف امنیتی، آبی و اقتصادی نظر داشته و بنابراین، بار‌ها در مراحل مختلف تاریخی، در صدد تحقق اهداف خود در این باره بوده است؛ اما مقاومت لبنان همواره در مقابل این رژیم ایستاده است.

در سال ۲۰۰۰ نیز ارتش لبنان با وجود تلاش آمریکا برای تحمیل خط مرزی طبق زیاده خواهی‌های رژیم صهیونیستی و یا همان خطی که به «خط آبی» معروف است، در برابر تلاش‌های این رژیم ایستادگی کرد.

موضوع ترسیم مرزی بین لبنان و فلسطین اشغالی از زمان تشکیل رژیم صهیونیستی مطرح بوده است.



مذاکرات لبنان و اسرائیل برای ترسیم مرز‌ها که اهمیت بسیاری برای تقسیم ثروت‌های نفتی و گازی دریای مدیترانه دارد، از ماه اکتبر سال گذشته با وساطت آمریکا در مقر سازمان ملل در منطقه مرزی ناقوره آغاز شد و بعد از چهار جلسه، ادامه آن به درخواست اسرائیل به تعویق افتاد.

این مذاکرات پس از گفتگو‌های طولانی حدودا دو ساله میان آمریکا و لبنان انجام شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر